وب راه

ساخت وبلاگ

احتمالا شما هم متوجه تغییراتی در نحوه نمایش تبلیغات در صفحه نتایج جستجوی گوگل شده اید. به طور حتم این تغییرات جزئی تاثیر زیادی بر کارایی تبلیغات و میزان کلیک کاربران بر روی آنها خواهد داشت ولی نتیجه آن برای کسانی که بصورت واقعی در نتایج جستجو حضور دارند چه خواهد بود؟ آیا در آینده تبلیغات در گوگل جایگزین سئو خواهد شد؟

در طول سالها نتایج جستجوی گوگل تغییرات بسیار زیادی داشته است. امکانات گوناگونی مانند اخبار، تصاویر، ویدئو، Knowledge Graph، نقشه گوگل، ویکیپدیا، نرخ ارز، خطوط هوایی، رخدادهای ورزشی و … به صفحه نتایج جستجوی گوگل اضافه شده اند که هر کدام به طریقی بر رتبه بندی نتایج گوگل یا نحوه چیدمان و شکل کلی این صفحه تاثیرگذار هستند.

با توجه به افزایش این امکانات و تاثیر آنها بر نتایج جستجو، عموما سایدبار صفحه فضایی برای تبلیغات باقی نمیگذارد و اگر هم تبلیغات گوگل در این فضا نمایش داده شود چندان مورد توجه نبوده و کلیک نمیشوند. نمونه هایی از این نحوه نمایش این تبلیغات در تصاویر زیر قابل مشاهده است.

اخیرا گوگل تصمیم گرفته است که دیگر لینک های تبلیغاتی را در سایدبار نتایج جستجو نمایش نداده و فقط در بالا یا پایین صفحه آنها را نمایان کند. در مقابل حداکثر تعداد باکس های تبلیغاتی در بالای نتایج را از 3 عدد به 4 عدد افزایش داد. تبلیغی که در ردیف چهارم قرار میگیرد عملا نزدیک به پایین ترین نقطه صفحه است و ممکن است کاربر هرگز نتایج واقعی جستجو را نبیند!

عملا رتبه یک گوگل در این شرایط به رتبه پنج تبدیل خواهد شد و به جای 35 تا 55 درصد از بازدیدکنندگان تنها نزدیک به 5 درصد از آنها را به سایت خود جذب خواهد کرد.

نمایش 4 باکس تبلیغاتی در نتایج جستجوی گوگل

این یک تغییر بزرگ است و میتواند موجی از ناامیدی و نارضایتی راب برای صاحبان مشاغل و تجارت های اینترنتی به همراه داشته باشد. ولی آیا به واقع گوگل حاضر است اعتبار و جایگاه کنونی خود را به این راحتی از دست بدهد و با فروش تبلیغات کارایی موتور جستجوی خود را زیر سوال ببرد؟ جواب به طور حتم “خیر” است. ولی گوگل چگونه تا این حد تبلیغات میپزیرد و اعتبار خود را از دست نمیدهد؟

استراتژی گوگل برای نمایش تبلیغات چیست؟

همانند هر شرکت دیگری، گوگل هم متوجه رشد سریع تلفن های همراه و استفاده کاربران از آنها شده است. تا جاییکه نحوه نمایش نتایج جستجوی خود را در تلفن همراه، متفاوت با آنچه در از طریق کامپیوتر شخصی مشاهده میکنید، طراحی کرده است. این ظاهر جدید در دسکتاپ (تغییر جایگاه نمایش تبلیغات) موجب شده که صفحه نتایج جستجو در موبایل و دسکتاپ بیش از پیش به یکدیگر شبیه شود که دو نتیجه اساسی به همراه خواهد داشت:

  • گوگل قادر خواهد بود تحلیل بهتری از رفتار کاربران هنگام مشاهده یک تبلیغ یا یک نتیجه جستجوی واقعی داشته باشد زیرا جایگاه نمایش و ترتیب در موبایل و دسکتاپ یکسان است.
  • کاربران در دستگاه های متفاوت فضای مشابهی را پیش روی خود خواهند داشت که موجب افزایش کارایی سیستم جستجو برای آنها خواهد شد.

نکته مهم آن است که گوگل توانایی بالایی در درک کلمات، مفاهیم و نیازهای کاربران خود دارد. اگر کاربر در حال جستجو برای خرید لپ تاپ است لزومی ندارد که به صفحات معرفی یا بررسی مدل های مختلف راهنمایی شود. بهترین مکانی که یک کاربر بعد از جستجوی خرید لپ تاپ میتواند به آن راهنمایی شود سایتی است که در زمینه فروش لپ تاپ فعالیت میکند. حال آنکه به خوبی میدانیم صفحات معرفی و بررسی محصولات الکترونیکی محتوای غنی تری در مقایسه با صفحات فروشگاهی دارند و در نتیجه شانس آنها برای کسب جایگاه در نتایج گوگل بسیار بالاست.

در تصویر زیر مشاهده میکنیم که اگر کاربر در حال جستجو عبارات خرید لپ تاپ باشد تبلیغات فروشگاه های اینترنتی(1) به اون نمایش داده میشود ولی اگر برای لیست قیمت جستجو میکند پیشنهادات گوگل سایت های تحلیلی و محتوا محور است(2).

استراتژی گوگل برای تعیین زمان نمایش تبلیغات

راهکار گوگل آن است که بهترین نتیجه را به کاربر خود نمایش میدهد و برایش مهم نیست که شما چه تلاش هایی برای کسب رتبه اول در لیست نتایج کرده اید. مشتریان گوگل کسانی هستند که در این سایت نیازهای خود را جستجو میکنند نه سایت هایی که برای کسب مشتری و جایگاه تلاش میکنند. با این کار گوگل تبلیغات را تنها زمانی نمایش میدهد که مورد نیاز کاربر است، هم کسب درآمد خواهد داشت و هم رضایت کاربران خود را جلب کرده است.

تبلیغات گوگل چه تاثیری بر سئو خواهد داشت؟

در تجارت های پر رقابت مانند طراحی سایت، تبلیغات به قدری زیاد و مرتبط است که در ساعاتی از روز شما همواره 4 باکس تبلیغاتی فعال در بالای صفحه مشاهده میکنید. به طور حتم این تبلیغات سهم بالایی از مشتریان را به خود جذب خواهند کرد و جایگاه اول و دوم و سوم در نتایج گوگل بزرگترین بازندگان خواهند بود.

اگر شرکت ها قصد دارند از این شرایط بحرانی خارج شده و همچنان استراتژی های موفقی برای بازاریابی و فروش خود داشته باشند باید ترکیبی از سئو و تبلیغات را مدنظر قرار دهند. اگر در زمینه کاری شما سئوی محلی نیز اهمیت دارد شانس دیده شدن نتایج جستجو بسیار کمتر خواهد شد زیرا پس از باکس تبلیغات ابتدا نتایج محلی نمایش داده میشود و بعد از آن نوبت به نتایج جستجو خواهد رسید.

استراتژی ما برای فروش و بازاریابی از طریق گوگل

بهترین راه آن است که شما در هر سه فضا شامل تبلیغات، سئوی محلی و نتایج جستجو حضور داشته باشید.

استراتژی تبلیغات و سئو در گوگلگوگل توجه ویژه ای به عبارات جستجو شده نشان میدهد. در چند سال اخیر عبارت هایی مانند چجوری بخرم؟ از کجا بخرم؟ چجوری برم؟ کجا برم؟ و … بسیار در گوگل جستجو میشوند و این موتور جستجو تلاش کرده پاسخ های مناسبی برای هرکدام از آنها داشته باشد. در نتیجه استراتژی شما در تبلیغات با استراتژی شما در سئو کاملا متفاوت خواهد بود.

زمانیکه استراتژی سئو را انتخاب میکنیم بر روی عبارات و کلماتی هدف گذاری میکنیم که مستقیما به فروش محصول ارتباط ندارند. بعنوان مثال اگر هدف نهایی ما فروش لپ تاپ است فعالیت های ما مربوط به معرفی لپ تاپ های جدید، مقایسه نمونه های موجود و شناخت پرفروشترین ها معطوف میگردد. با این روش کسانی که در حال جستجو و تحقیق برای انتخاب مناسب ترین کالا هستند به سایت شما راهنمایی شده و در نهایت با بکارگیری بنرهای داخلی به صفحه خرید محصول هدایت میگردند.

در مقابل استراتژی تبلیغات مستقیما کسانی را هدف قرار میدهد که در نقطه خرید هستند و دقیقا میدانند که به دنبال چه کالایی با چه مدل و مشخصاتی هستند. این افراد عموما عبارت هایی مانند خرید لپ تاپ Lenovo یا مشابه آن را جستجو میکنند. اگر شما محصول خود را مستقیما با این عبارات در گوگل تبلیغ کنید شانس زیادی برای نمایش آن به کاربران هنگام جستجو و جذب آنها به سایت خود خواهید داشت.

در نهایت برای افرادی که بصورت محلی جستجو میکنند نیز استراتژی متفاوتی اتخاذ خواهیم کرد. فرض کنید که شما خدمات تعمیرات لپ تاپ نیز ارائه میکنید. سئوی محلی به شما کمک میکند که اگر کسی تعمیرات لپ تاپ در تهران را جستجو  کرد اطلاعات شما را در یک باکس مجزا به همراه نقشه گوگل مشاهده کند که مسلما شانس کلیک بر روی آن بسیار بیشتر از نتایج معمول جستجو خواهد بود.

سخن پایانی

شاید این تغییرات برای کسانی که در این عبارات جایگاه مناسبی داشته اند یک تهدید محسوب شود ولی به زودی به یک عادت و روتین تبدیل خواهد شد و همه می آموزند که هدف گذاری مستقیم بر روی خرید محصولات نیازمند تبلیغات و استفاده از تمامی امکانات موجود است.

به نظر شما این تغییرات تا چه اندازه در آینده بر سئو و تبلیغات اینترنتی اثرگذار خواهد بود؟ با توجه به هزینه نسبتا بالای تبلیغات در گوگل آیا یک امر فراگیر خواهد شد یا همچنان تنها در موارد محدودی در فضای وب فارسی رویت میشود؟

وب راه...
ما را در سایت وب راه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان webrah بازدید : 118 تاريخ : دوشنبه 30 فروردين 1395 ساعت: 3:29

در دنیای مدرن امروز ساخت وب سایت به تنهایی نمیتواند در راستای برندینگ و شروع یک استارت آپ مفید واقع شود بلکه شما در کنار آن نیاز به رعایت اصول سئو و کسب جایگاه مناسب در نتایج گوگل خواهید داشت. چرا که مشتریان به راحتی با جستجوی نام تجاری شما می توانند به وب سایت مراجعه کرده و از خدمات و محصولات آن برند تجاری اطلاعات مفیدی را کسب کنند.  با این وجود، برون سپاری سئو در ابتدای کسب و کار های کوچک می تواند هزینه بر باشد ولی با رعایت نکات کلیدی که در این مقاله از وبسیما به آنها می پردازیم؛ می توانید اقدامات اولیه در راستای سئو و بهینه سازی سایت را خودتان انجام دهید.

راه اندازی اولیه سایت

1)ساخت اکانت Install Google Analytic

این ابزار قدرتمند به شما کمک میکند که رشد و پیشرفت خود را تحت نظر بگیرید. بدانید کاربران چگونه به سایت شما وارد میشوند، از چه صفحاتی بازدید میکنند و چه زمانی از آن خارج میشوند؟ افرادی که از طریق موتورهای جستجو به سایت شما وارده شده اند بیشتر با آن درگیر میشوند یا اثربخشی تبلیغات بر آنها بیشتر بوده است؟ برای پاسخ دهی به این سوالات و چندین پرسش اساسی دیگر شما به یک آمارگیر قدرتمند نیاز خواهید داشت.

2) ساخت اکانت در گوگل وب مستر

ابزار وبمستر گوگل یا همون google search console به شما کمک میکند تا بر سلامت سایت خود نظارت کامل داشته باشید. بخش های مختلف این ابزار برای افزایش سرعت ایندکس، شناسایی خطاهای موجود در سایت و بررسی کلمات کلیدی سایت شما بسیار مفید خواهد بود. اهمیت این ابزار زمانی برای شما مشخص میشود که سایت شما با افت ناگهانی بازدید یا مشکلاتی از این دست مواجه گردد.

3) اتصال اکانت گوگل وب مستر به گوگل آنالتیک

با این کار اطلاعات دریافت شده از ابزار آمارگیر میتواند برای تحلیل جایگاه و پیشرفت شما به کار گرفته شود و همه آمارها در یک فضای واحد بررسی شوند.

سئو برای استارت آپ

4) ساخت نقشه سایت XML

نقشه سایت به ربات های گوگل کمک میکند تا درک بهتری از سایت شما و صفحات آن داشته باشند، دقیقا بدانند که هر صفحه ای در چه زمانی ایجاد شده و آخرین بروزرسانی آن چند وقت پیش بوده است. در مقالات پیشین وبسیما در مورد آموزش ساخت نقشه سایت مطلبی ارائه کرده ایم. پس از ساخت نقشه باید آن را از طریق گوگل وبمستر به موتور جتسجو معرفی نمایید.

5) مدیریت فایل robots.txt

این فایل به شما کمک میکند که دسترسی ربات های گوگل را به بخش هایی از سایت خود محدود نمایید. با مطالعه مقاله آموزش فایل robots.txt در می یابید که چگونه باید از دستورات و ابزارهای آن بهره ببرید.

جستجو و تعیین کلمات کلیدی

انتخاب کلمات کلیذی مناسب برای استارت آپهر زمان که در مورد سئو صحبت میکنیم مستقیما به کلمه کلیدی هم اشاره کرده ایم. بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو همیشه برای هدف گذاری در کلمات و عبارات خاصی انجام میگیرد. در نتیجه همان زمان که سایت را راه اندازی میکنیم باید به درستی بدانیم که قرار است در چه کلماتی جایگاه کسب کنیم و چه صفحاتی باید در این کلمات هدف گذاری شوند.

  • یک لیست از تمامی محصولات و خدمات خود تهیه کنید تا از نیاز های مشتریان خود آگاهی کسب کنید. شما می توانید در این مرحله محصولات و خدمات خود را دسته بندی کنید.
  • با استفاده از ابزار KeywordPlanner گوگل می توانید از کلمات کلیدی پر جستجو آگاه شوید.

این ابزار گوگل که در مقالات بسیاری در وب سیما درباره آن صحبت کردیم این امکان را ایجاد می کند تا از کلمات کلیدی پر بازدید آگاهی لازم را کسب کنید و استراتژی بازاریابی محتوایی و سئو سایت خود را در این راستا انجام دهید. نکته ای که در این بخش قابل ذکر می باشد این است که به کلمات کم بازدید هم توجه کنید چرا که این کلمات رقابت کمتری داشته و سبب می شوند به راحتی جایگاه مناسبی در صفحه اول گوگل کسب کنید.

سئو داخلی سایت

پس از شناسایی کلمات کلیدی می توانید به راحتی سئو داخلی سایت خود را انجام دهید. سئوی داخلی (Onpage SEO) مجموعه ای از فعالیت های شما در نحوه ارائه محتوا، سئوی کلی سایت و رعایت اصول بهینه سازی می باشد که برای رنکینگ بهتر سایت در نتایج گوگل باید در نظر گرفته شود. با رعایت نکات کلیدی زیر می توانید در این راستا موفقیت مناسبی را کسب کنید.

آدرس صفحات شما می تواند یکی از نکات کلیدی دیگری باشد که برای سئو سایت خود باید انجام دهید. آدرس صفحات باید شامل کلمات کلیدی و یا کلمات درستی که محتوا را توصیف می کند باشد.

انتخاب عنوانی مناسب و منحصر بفرد می تواند باعث موفقیت سئو داخلی سایت شما شود. در انتخاب عنوان صفحات داخلی دقت کنید و سعی کنید که از کلمات کلیدی هدف گذاری شده در متن عنوان استفاده نمایید. بهتر است عنوان شما حداکثر دارای 70 کاراکتر باشد و کلمه کلیدی هدف گذاری شده شما در ابتدای عنوان قرار گیرد.

بهتر است در انتخاب هندینگ صفحات نیز دقت شود تا استراتژی سئو سایت به درستی انجام گیرد. هدینگ ها، هدف یک وب سایت را در چند کلمه بیان می کنند. شما می توانید بیش از یک هدینگ در محتوای خود استفاده کنید که می بایست شامل  h2تا h6 باشد. یک صفحه نباید دو تگ h1 داشته باشد، همچنین محتوای تگ عنوان و هدینگ نباید مثل هم باشند. برای پیشرفت در سئو داخلی سایت خود بهتر است از کلمات کلیدی خود در متن هندینگ استفاده کنید.

در راستای سئو داخلی صفحات وب سایت خود بهتر است برای تمامی صفحات از توضیحات متا استفاده کنید. توضیحات متا باید منحصر بفرد باشد و بیشتر از 150 کاراکتر نباشد. چرا که اگر  کلمات بیش از مقدار تعیین شده باشد به صورت سه نقطه نمایش داده شده در دید کاربران نخواهد بود.  برای موفقیت در سئو داخلی سایت خود باید از کلمات کلیدی هدف در توضیحات متا استفاده کنید تا شانس موفقیت و جلب توجه کاربر را افزایش دهید.

یکی دیگر از مواردی که در سئو داخلی سایت اهمیت  دارد لینک سازی داخلی می باشد.

بهتر است برای پیشرفت در سئو داخلی سایت خود هر صفحه از سایت حداکثر با 3 کلیک از صفحه اصلی قابل دسترسی باشد و متن لینک ها حاوی کلمات کلیدی باشند. شما می توانید با قرار دادن صفحات اصلی و مهم در منو سایت سئو داخلی صفحات خود را بهبود بخشید و یا با استفاده از دسته بندی لینک سازی داخلی خود را تقویت کنید.

در کنار سئو محتوایی بهتر است به سئو تصاویر خود نیز توجه کنید و با افزودن برچسب(متن جایگزین) ALT سئو سایت خود را بهبود بخشید. از آنجا که الگوریتم های گوگل درک کاملی از تصاویر ندارند با انتخاب متن جایگزین مناسب می توانید جایگاه مناسبی در نتایج تصویری گوگل کسب کنید. بهتر است برای همه صفحات خود متن جایگزین مناسبی انتخاب کنید و از کلمات کلیدی هدف گذاری شده در این متن استفاده کنید.

تهیه محتوای مفید

با رعایت نکات بسیار کلیدی و ساده می توانید استراتژی محتوایی سایت خود را نیز به درستی انجام دهید تا در سئو سایت خود موفق باشید.

  • در مراحل تولید محتوا برای سایت اطمینان حاصل کنید که حداقل 500 کلمه محتوایی منحصر بفرد تولید کرده باشید.
  • منحصر بفرد بودن از اهمیت ویژه ای برخوردار است کافی است خود شروع به نوشتن کنید.
  • استفاده از کلمات کلیدی در استراتژی محتوایی اهمیت دارد. سعی کنید به طور هوشمندانه ای از کلمات کلیدی هدف گذاری شده استفاده کنید. آمار دقیقی در مورد میزان تکرار کلمات کلیدی وجود ندارد ولی بهتر است هر دو خط یکبار از کلمه کلیدی استفاده کنید و از استفاده بیش از حد از این کلمات خوداری کنید تا بتوانید در استراتژی سئو سایت خود پیروز باشید.
  • سعی کنید با استفاده از تصاویر، ویدیو، پی دی اف و…. جذابیت مناسبی را برای کاربران فراهم کنید.
  • از کپی کردن یا گردآوری چند مطلب در یک صفحه بدون انجام تغییرات جدا پرهیز کنید زیرا به راحتی برای گوگل قابل تشخیص خواهد بود.

برای کسب آموزش های بیشتر میتوانید به مقالات وبسیما در زمینه تولید محتوای مفید و با کیفیت مراجعه نمایید و یا در دوره آموزشی ما با عنوان آموزش سئو و تولید محتوا شرکت نمایید.

دوره آموزش سئو

تهیه بک لینک برای سایت

بک لینک یکی از موارد دیگری می باشد که در سئو سایت موثر است. هر لینک ورودی از سایت های دیگر به صفحات سایت شما را بک لینک یا Backlink می نامیم. بک لینک ها تاثیر مثبتی در سئو سایت دارند و موجب اعتبار صفحات سایت می شوند. نکته ای که در بک لینک سازی وجود دارد این است که هرگز از بک لینک های خریداری شده که به بک لینک های مخرب معروف اند استفاده نکنید و سعی کنید با روش های طبیعی از جمله ثبت نظر در وبلاگ ها، گفتگو در فروم ها (انجمن)، پست مهمان، گوگل پلاس و سایر شبکه های اجتماعی بک لینک سازی سایت خود را تقویت کنید.

وبسیما تمام آنچه باید بدانید را در اختیار شما گذاشته است ولی برای اجرای صحیح این موارد و کسب نتیجه نیاز به تجربه است. پیشنهاد میکنیم تجربیات خود را بر روی تجارت های واقعی و مهم پیاده سازی نکنید.

وب راه...
ما را در سایت وب راه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان webrah بازدید : 133 تاريخ : دوشنبه 30 فروردين 1395 ساعت: 3:29

Channeller نام افزونه جدید وبسیما برای اتصال کانال تلگرام به پنل سایت وردپرسی است. از نظر ما کانالر خواهر کوچکتر تلتر است. کانال تلگرام را میتوان آخرین و بهترین قابلیت این نرم افزار پیام رسانی دانست. اگر وردپرس کار باشید و با تلگرام هم آشنا باشید احتمالا نام افزونه خبرنامه تلگرام Teletter را شنیده اید.

ولی استفاده از این روش چند مشکل اساسی ایجاد میکرد، اول آنکه برای ارتباط با ربات شما یا باید از گواهی SSL استفاده میکردید و یا پیام ها را نه بصورت لحظه ای بلکه در زمان های مشخص از ربات تلگرام خود دریافت مکردید. همچنین با زیاد شدن تعداد اعضای خبرنامه ارسال مطلب جدید به همه آنها با محدودیت هایی روبرو میشد. عملا کانال تلگرام همان کاری را انجام میدهد که وبسیما قصد داشت از طریق افزونه Teletter در اختیار شما قرار دهد.

کانال تلگرام لیستی از اعضا برای شما میسازد و شما به راحتی میتوانید پیام خود را به همه آنها برسانید، همچنین تعداد مشاهده هر پیام نیز برای شما قابل مشاهده است (چیزی که در Teletter وجود نداشت). کانال تلگرام میتواند چند مدیر داشته باشد ولی مسئله اصلی آن است که این مدیرها میتوانند ربات باشند و همین نکته ساده موجب میشود که ما بتوانیم مدیریت کانال را مستقیما از پنل مدیریت سایت خود انجام دهیم.

افزونه Channeller با ایجاد ارتباط میان ربات تلگرام و سایت وردپرسی به شما امکان میدهد که یک خبرنامه برای خود بسازید، لیستی از اعضا تهیه کنید و هنگام ارسال مطلب در سایت این مطلب را به همه آنها ارسال نمایید.

در حالت عادی شما هر زمان که مطلب جدید منتشر میکنید باید یک نمونه از آن را نیز در کانال تلگرام بصورت دستی منتشر نمایید ولی افزونه کانال تلگرام یا همان Channeller این کار را به سادگی و از طریق یک ربات واسط برای شما انجام میدهد.

به نظر شما هم جالب است؟ پس آموزش نحوه کار با افزونه کانال تلگرام را در ادامه بخوانید.

آموزش کار با افزونه Channeller

قبل از شروع شما باید یک ربات تلگرام بسازید، اگر تا کنون این کار را نکرده اید پیشنهاد میکنیم مقاله آموزش ساخت ربات تلگرام را مطالعه کنید. سپس یک کانال تلگرام با نام و مشخصات مورد نظر خود بسازید و درنهایت افزونه Channeller را از مخزن وردپرس دانلود کرده و بر روی سایت وردپرسی خود نصب کنید.

مواد لازم برای استفاده از افزونه کانال تلگرام: یک سایت وردپرسی، یک ربات تلگرام و یک کانال تلگرام.

از بخش افزونه ها در پنل مدیریت وردپرس به گزینه “افزودن” مراجعه کرده و سپس عبارت Channeller را در باکس جستجو تایپ کرده و اینتر را بزنید، مطابق با تصویر زیر افزونه کانال تلگرام در مخزن وردپرس پیدا شده و شما قادر خواهید بود آن را بر روی سایت خود نصب کنید.

نصب افزونه کانال تلگرام

پس از نصب و فعالسازی گزینه جدید در پنل مدیریت شما به نام “کانالر” ایجاد میگردد. با کلیک بر روی این گزینه به پنل تنظیمات افزونه منتقل خواهید شد. براساس شماره گذاری موجود در تصویر زیر به معرفی تنظیمات افزونه مدیر کانال تلگرام میپردازیم.

  1. منوی افزونه: لینک تنظیمات و سوابق در منوی پنل مدیریت
  2. Token ربات: محل وارد سازی Token ربات تلگرام (دقت کنید که این ربات باید بعنوان مدیر کانال انتخاب شده باشد)
  3. فعالسازی ثبت سوابق: در صورت فعال کردن این بخش با ارسال هر پیام به کانال زمان، نوع پیام، آی دی کانال، وضعیت ارسال یا عدم ارسال و متن ارسالی در بخش سوابق ذخیره میشوند.
  4. لیست کانال ها: در این بخش شما میتوانید آی دی کانال هایی که میخواهید پیام شما به آنها ارسال گردد را وارد نمایید، شما میتوانید بصورت همزمان پیام را به چند کانال ارسال کنید البته به شرطی که ربات شما در تمام این کانال ها نقش مدیر را دارا باشد.
  5. فعالسازی در نوع نوشته: در این بخش لیستی از نوع نوشته های موجود بر روی قالب شما نمایش داده میشود و شما میتوانید باکس ارسال پیام را برای هریک از آنها فعال یا غیر فعال کنید.

آموزش تنظیمات افزونه Channeller

با مراجعه به بخش سوابق شما لیستی از آخرین ارسال های خود توسط این افزونه به کانال تلگرام را مشاهده خواهید کرد، همچنین در صورت عدم ارسال پیام و وجود خطا در ارسال از این بخش متوجه خواهید شد. دلیل عدم ارسال یا قطع لحظه ای API تلگرام است، یا عدم وارد سازی صحیح اطلاعات ربات و کانال.

در نهایت با کلیک بر روی “حذف سوابق قبلی” لیست سوابق را خالی کرده و از زیاد شدن آنها به مرور زمان جلوگیری خواهید کرد.

لیست سوابق افزونه کانال تلگرام

در هنگام ارسال مطلب باکس کوچکی در بالای بخش انتشار مشاهده خواهید کرد که با فعال کردن آن هنگام ارسال مطلب یک نسخه نیز به کانال ها شما در تلگرام ارسال خواهد شد. شما میتوانید لینک مطلب، لینک کوتاه، متن دلخواه و یا ترکیبی از آنها را به کانال تلگرام ارسال نمایید.

بروزرسانی های افزونه Channeller

نسخه 1.1 – در این بروزرسانی امکان ارسال تصاویر به کانال ها و همچنین انتخاب کانال ها هنگام ارسال پیام افزوده شده است. با این بروزرسانی مدیر سایت قادر خواهد بود هر مطلب جدید را به کانال های مشخصی تحت مدیریت خود ارسال نمایید و پس از ارسال اولین پیام به هر کانال آی دی اختصاصی آن را دریافت نماید. این ID برای ارسال تصاویر به کانال تلگرام مورد استفاده قرار میگیرد.

نسخه 1.2 – با توجه به درخواست کاربران قابلیت ارسال پیام به گروه ها نیز ایجاد گردید. برای ارسال به گروه اولا باید ربات شما عضو آن گروه باشد ثانیا باید آی دی اختصاصی گروه را داشته باشید. برای دریافت آی دی اختصاصی گروه مورد نظر خود میتوانید ربات Channeller_Bot@ را به گروه مورد نظر خود دعوت کرده و او را مخاطب قرار دهید. این ربات در پاسخ آی دی گروه را برای شما ارسال میکند.

دقت کنید که آی دی گروه یک عدد منفی می باشد و در بخش تنظیمات افزونه کانال تلگرام راهنمای مناسب جهت نحوه وارد کردن نام و آی دی گروه ها به لیست قرار داده شده است.

نسخه 1.3 – در این نسخه سیستم ارسال تصویر و متن را بهینه کرده و قابلیت ارسال تصویر شاخص و محتوای نوشته را به افزونه اضافه نمودیم. همچنین بخش متن دلخواه با شمارش کاراکترهای مجاز به شما امکان میدهد متن خود را متناسب با محدودیت های تلگرام تهیه نمایید.

1.3.1 – دکمه آپلود تصویر بهینه تر و مدرن تر شده و مشکل جایگاه در منو برطرف شد.

1.3.2 – افزودن قابلیت ارسال کدهای HTML در متن پیام شامل تگ های a، b، code، em و pre

1.3.3 – مشکل عدم ارسال تصاویر برطرف شد. در حال حاضر متن ارسالی شما حداکثر میتواند شامل 200 کاراکتر باشد و افزونه بصورت اتوماتیک این کار را انجام میدهد. همچنین متن ارسالی بصورت پیام متنی حداکثر میتواند شامل 3000 کاراکتر باشد.

1.3.4 – قابلیت ارسال تصویر خارج از سایت در این نسخه اضافه شده است. با قراردادن لینک تصویر در این بخش فایل بر روی وردپرس شما آپلود شده و به کانال تلگرام ارسال میگردد. در صورت تمایل میتوانید فایل را از بخش رسانه مشاهده یا حذف کنید.

همچنین در نسخه جدید نیازی به فانکشن file_info نبوده و کاربرانی که این تابع را بر روی سرور خود ندارند نیز میتوانند از این افزونه استفاده کنند.

نسخه 1.4 – در این نسخه یک بازبینی سراسری در افزونه و ایرادات آن انجام شده و مهمترین درخواست های کاربران به آن افزوده گردید:

  • قابلیت تعیین تنظیمات پیش فرض برای باکس ارسال
  • بهبود بخش Log و نمایش دلیل عدم ارسال در بیشتر موارد
  • نمایش آی دی کانال در مقابل نام آن (پس از ارسال اولین پیام متنی نمایش داده میشود و بدون آن امکان ارسال تصویر، ویدئو و فایل صوتی وجود ندارد)
  • قابلیت ارسال ویدئو به کانال و گروه با قابلیت تعیین زمان
  • قابلیت ارسال فایل صوتی به کانال و گروه با قابلیت تعیین زمان، نام خواننده و نام آهنگ

نسخه 1.5 – بروزرسانی ها و ایده های آینده

در حال حاضر افزونه کانالر در بیش از 700 سایت بصورت فعال و در حال استفاده است و 21 امتیاز 5 ستاره از شما دوستان دریافت کرده است. پس از کسب 30 امتیاز 5 ستاره در وردپرس در می یابیم که این افزونه همچنان مورد توجه و نیاز کاربران بوده و نسخه 1.5 آن را کدنویسی و منتشر خواهیم کرد. برخی از امکانات در نظر گرفته شده برای آن به این شرح است:

  • قابلیت قرار دادن امضا در پایان پیام
  • قابلیت ارسال هنگام انتشار مطالب بصورت خودکار
  • قابلیت ارسال هنگام انتشار مطالب زمان بندی شده
  • تعیین متن ارسالی براساس زمینه های دلخواه

امید است این افزونه مورد توجه و استفاده شما دوستان قرار گرفته و پیشنهادات خود ما را در بهبود آن یاری دهید، امکانات پیشنهادی شما ممکن است در نسخه های بعدی افزونه کانال تلگرام به آن اضافه گردد.

وب راه...
ما را در سایت وب راه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان webrah بازدید : 160 تاريخ : يکشنبه 1 فروردين 1395 ساعت: 11:27